tisdag, januari 23, 2007

Aftonf*****gör det igen.

Alltså, publicerar låtsasnyheter. Nu får dom det till att Skepphult har hittat på en cykel med automatväxel bara för att en tyckare från den tidningen har provcyklat och fotograferats.
Orden skräp, skit och korrupta journalister kommer osökt fram. Fy fan vilken dynga.
Vilken jävla pajastidning. Bryr sig inte ens om att kolla så lättillgängliga fakta som dom som finns hos Shimano.
Så här skriver dom:
"TJOHO Aftonbladets Ebba von Essen har testat världens första cykel med automatlåda" och sen så är det en bild på subban när hon trampar.

Kom ihåg det här när ni läser annat som står i Aftonbladet. Dom är förmodligen lika dåliga på journalistik när det gäller viktiga saker. Hoppas i allafall att Ebba von Essen fick en cykel som tack för gratisreklamen, anars har hon bara förnedrat sig för en månadslön på 35 000:- i månaden och det räcker enligt min uppfattning inte till för tappa trovärdighet på det viset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

oi! Måste läsa BBB oftare, det här var kul - säg till bara så newkar jag AB:s äckliga sajt, deras portar står ju vidöppna. Och du vet att jag också hatar Täby, du är inte ensam. Piss, love and understanding från din

M.

Markus F sa...

M, vad sägs om att bli totally fucking lost i Täbyskogarna i ösregn nån gång i vår? Det är på tok för lite dilettantcykling numera.